Ingezonden persbericht

DEMO VAN EA-GAME TIGER WOODS PGA TOUR 10 NU BESCHIKBAAR OP XBOX LIVE EN PlayStation®Network

Schiphol-Rijk, 27 mei 2009 - Ervaar de spanning en het spektakel van een echt golftoernooi! De demo van Tiger Woods PGA TOUR 10 is nu beschikbaar op Xbox LIVE en PlayStation Network. Speel een paar holes in de demo en ervaar hoe het is om dit jaar als echte PGA TOUR-golfer mee te spelen in de U.S. Open op Bethpage Black en de 2009 British Open op Turnberry. Je kunt in deze demo ook het totaal nieuwe speltype Tournament Challenge uitproberen: sla je beste slag op de beroemde 17e hole van THE PLAYERS Stadium Course op TPC Sawgrass.

De toernooisfeer is dit jaar intenser dan ooit, met gigantische tribunes, dynamische weersomstandigheden die van invloed zijn op je spel, nieuwe commentators en presentaties in een herkenbare tv-stijl. Wil je je clubs goed afstellen voordat je aan het toernooi begint? Dat kan in het speltype Practice Round. Sla waar je maar wilt een oefenbal en perfectioneer je shots voordat je het opneemt tegen de golf-pro's voor het officiële scorebord.
In Tiger Woods PGA TOUR 10 kun je alle drama en emotie van echte golftoernooien levensecht meemaken. Deze versie van de game is uitgebreid met het nieuwe speltype Tournament Challenge, de verbeterde toernooisfeer, de functie Precision Putting, EA SPORTS Live Tournaments en extra golfbanen en golfers.

Voor meer informatie over Tiger Woods PGA TOUR 10 kun je terecht op www.tigerwoods10.com.

Tiger Woods PGA TOUR 10 is ontwikkeld door EA Tiburon in Orlando (Florida, V.S.) en is vanaf 2 juli verkrijgbaar voor de Xbox 360, PlayStation 2, PLAYSTATION 3, PSP (PlayStation®Portable) en Wii.