Published: 06:11 27.05.2009 GMT+1 /Source: Thunderbird Resorts Inc. /NYS: TBI /ISIN: VGG885761061

Thunderbird Resorts Inc.: CNSX kwartaaloverzicht van de notering

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwire - May 26, 2009) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird") (CNSX: TBI.U)(FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) kondigt aan dat het Canadian National Stock Exchange ("CNSX") "Formulier 5 Kwartaaloverzicht van de notering" ingediend werd op 21 mei 2009. Dit formulier is beschikbaar op www.cnsx.ca onder het handelssymbool: TBI.U en op de website van het bedrijf: www.thunderbirdresorts.com. Dit Kwartaaloverzicht van de notering maakt de niet-geauditeerde tussentijdse beheeroverzichten bekend van het eerste kwartaal van 2009 en het bevat ook bepaalde andere informatie zoals uitstaande aandelenopties en de wijzigingen in het geplaatste kapitaal.

We werken momenteel aan de publicatie van een bijgewerkte Thunderbird power point presentatie en video op onze website.

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merk casino en horeca diensten, toegespitst op markten in Centraal-Amerika, Zuid-Amerika, Zuidoost Azië, India en Oost-Europa. Onze doelstelling is "uitzonderlijke ervaringen creëren voor onze gasten". Bijkomende informatie over de groep is beschikbaar op de website op www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Dit communiqué bevat een aantal vooruitblikkende verklaringen binnen de betekenis van de effectenwetgeving en reglementering van uiteenlopende internationale, federale en staat rechtsgebieden. Alle verklaringen, andere dan verklaringen van historische feiten, die hierin vervat zijn, inclusief maar zonder beperking, verklaringen met betrekking tot potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van het Bedrijf zijn vooruitblikkende verklaringen die een risico en onzekerheden inhouden. Er kunnen geen garanties geboden worden over de nauwkeurigheid van dergelijke verklaringen en de effectieve resultaten kunnen materieel verschillen van de resultaten verwacht in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de effectieve resultaten materieel verschillen van de vooruitblikkende verklaringen van het Bedrijf omvatten concurrentiële druk, ongunstige wijzigingen in de regulerende structuren en algemene risico's verbonden met de bedrijfsvoering. Deze worden allen bekend gemaakt onder de kop "Risicofactoren" en op andere locaties in de documentatie van het Bedrijf die op regelmatige basis ingediend wordt bij Euronext, CNSX en andere regulerende autoriteiten.