Gemeente Boekel


Conceptnota Kunst en cultuur in de Gemeente Boekel 2009 - 2013

Het is de eerste keer dat de gemeente Boekel een Kunst- en Cultuurnota presenteert. In de nota wordt de visie op kunst en cultuur in de gemeente Boekel in hoofdlijnen neergezet. Voor de periode 2009 2013 wil de gemeente vooral de jeugd in de gelegenheid stellen in contact te komen met een breed cultureel aanbod en de feitelijke deelname van (voornamelijk) de jeugd aan culturele activiteiten vergroten. Om dit te bereiken wil de gemeente in de periode 2009 2013:
- investeren in culturele vorming van kinderen;
- versterking van de jongerencultuur;

- dichterbij brengen van kunst in de openbare ruimte en
- stimulering van podiumkunsten.

Reeds in een eerder stadium is kenbaar gemaakt dat u gelegenheid heeft om uw zienswijze aangaande de conceptnota kenbaar te maken. Graag willen wij u nogmaals attenderen op deze mogelijkheid. Wij stellen uw mening en betrokkenheid inzake kunst en cultuur in Boekel zeer op prijs.

U heeft nog één week de tijd uw zienswijze aangaande de conceptnota schriftelijk kenbaar te maken aan burgemeester en wethouders van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH Boekel.

De tijdig ontvangen schriftelijke en mondelinge zienswijzen zullen worden verwerkt in een eindverslag in welk verslag een reactie zal worden gegeven op de ingebrachte zienswijzen en waarin gemotiveerd zal worden aangegeven op welke punten al dan niet tot aanpassing van de conceptnota zal kunnen worden overgegaan.

Boekel, 26 mei 2009
Burgemeester en wethouders van Boekel.