Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

Alblasserdam, 27 mei 2009

Eerste CO²-neutrale bedrijfsverhuizing van Nederland

Mondial Aad de Wit Verhuizingen verhuist BDO Accountants & Adviseurs naar Wognum

Mondial Aad de Wit Verhuizingen, deelnemer in Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven, heeft de eerste CO²-neutrale bedrijfsverhuizing van Nederland uitgevoerd. Het verhuisbedrijf uit Castricum verhuisde BDO Accountants & Adviseurs naar Wognum.

Om het milieu zo veel mogelijk te sparen, koos BDO Accountants & Adviseurs voor Mondial Aad de Wit Verhuizingen. De Mondial Verhuisbedrijven lopen voorop als het gaat om milieuvriendelijk verhuizen. Mondial Aad de Wit Verhuizingen introduceerde als eerste in de branche de CO²-neutrale verhuizing in Nederland. Door die keuze kreeg BDO een primeur in handen: zij is het eerste bedrijf in Nederland dat CO²-neutraal is verhuisd.

BDO Accountants & Adviseurs Westfriesland betrok onlangs een nieuw pand langs de A7 ter hoogte van Wognum. Het pand biedt onderdak aan de directie en medewerkers van de voormalige vestiging in Hoorn. De nieuwbouw biedt de mogelijkheid om de praktijk uit te breiden naar 200 medewerkers, waardoor BDO haar klanten in Westfriesland en omstreken nog beter van dienst kan zijn.

In het nieuwe kantoorgebouw van BDO wordt gewerkt volgens het flexconcept. Dit concept is gebaseerd op de behoeftes en wensen van de organisatie en is in het bijzonder gericht op innovatie, flexibiliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo wordt het pand bijvoorbeeld verwarmd en gekoeld door middel van een warmtepomp.

Mondial Aad de Wit Verhuizingen, opgericht in 1929, verzorgt particuliere en bedrijfsverhuizingen in de regio Amsterdam. Het verhuisbedrijf uit Castricum is een specialist in het uitvoeren van particuliere en bedrijfsverhuizingen en de opslag inboedels en archieven. Jaarlijks verzorgt het bedrijf, dat twintig medewerkers in dienst heeft, meer dan duizend verhuizingen. Mondial Movers is koploper binnen MVO Nederland en ambassadeursbedrijf van het EnergieCentrum.

Foto: Mondial Aad de Wit Verhuizingen heeft onlangs BDO Accountants & Adviseurs verhuisd, de eerste CO²-neutrale verhuizing in Nederland. Foto: Mondial Aad de Wit Verhuizingen/BDO Accountants & Adviseurs.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht