Ingezonden persbericht


Social Media Release

Adobe introduceert Acrobat.com Presentations

Nieuwe online dienst voor het samenwerken aan en creëren van presentaties

Amsterdam, 27 mei 2009 - Adobe Systems Incorporated http://www.adobe.com/nl> (Nasdaq:ADBE) geeft een preview van Acrobat.com Presentations die gratis beschikbaar is via Adobe Labs http://labs.adobe.com/technologies/presentations> . Acrobat.com Presentations verbetert de manier waarop mensen online samenwerken en versterkt de visie van Acrobat.com. Dit gebeurt met een geavanceerde presentatieapplicatie gebaseerd op het Adobe® Flash® Platform.

Acrobat.com Presentations bouwt voort op de hosted diensten van Acrobat.com, zoals Adobe Buzzword ® en Adobe ConnectNow . Met Acrobat.com Presentations kan iedereen een online presentatie maken met een professionele uitstraling. De applicatie bevat ingebouwde tools en layout-profielen om aantrekkelijke visuele elementen toe te voegen, onder meer vooraf gedefinieerde kleurencombinaties en een intelligente manier om beelden te integreren. Daarnaast bevat de applicatie grafische tools voor het maken van diagrammen en het toevoegen van effecten. Gebruikers kunnen hun presentaties daarnaast aankleden met visuele effecten, diaovergangen en geïntegreerde video's die voor iedereen met Adobe Flash Player toegankelijk zijn. Adobe® Flash® Player http://www.adobe.com/nl/flashplatform/?promoid=EENAL> is op meer dan 98 procent van de desktops met internetverbinding geïnstalleerd.

Acrobat.com Presentations biedt de mogelijkheid om vanuit verschillende locaties, gezamenlijk aan een presentatie te werken zowel gelijktijdig als op een ander tijdstip. Hierdoor is het niet meer noodzakelijk om de laatste versie van een presentatie te zoeken of om verschillende versies samen te voegen om alle wijzigingen te verzamelen. De applicatie maakt het bovendien eenvoudig om te zien wie er toegang heeft tot de presentatie, wie de presentatie bekijkt, welke personen wijzigingen hebben aangebracht en welke dia's zijn aangepast. De laatste versie van de presentatie is toegankelijk op iedere computer met internetverbinding en de presentatie kan online verspreid worden met ConnectNow of offline geëxporteerd worden naar PDF http://www.adobe.com/nl/products/reader/?promoid=DJDXD> .

"Door Acrobat.com Presentations toe te voegen aan ons huidige aanbod van hosted diensten zijn onze klanten nog beter in staat om op een prettige manier presentaties te creëren en samen te werken aan documenten binnen de visuele wereld van presentaties", stelt Erik Larson, director of marketing and product management bij de Business Productivity Business Unit van Adobe."Buzzword heeft mensen, van kantoormedewerkers en creatieve professionals tot aan docenten en studenten, geholpen om hun ideeën vorm te geven en te delen met anderen."

Meer informatie:

Adobe: www.adobe.com/nl
Acrobat.com: www.acrobat.com
Acrobat.com Presentations: www.labs.adobe.com/technologies/presentations Volg Acrobat.com op Twitter: www.twitter.com/acrobatdotcom

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Adobe Systems Incorporated
Adobe zorgt voor een revolutie in de manier waarop er in de wereld wordt omgegaan met ideeën en informatie, op elk moment, elke plaats en via elk medium. Ga voor meer informatie over Adobe naar www.adobe.nl http://www.adobe.nl> of www.adobe.com .

Altijd als eerste de laatste persberichten van Adobe Systems via deze RSS-feed: feed://www.lewiswire.com/nl/rss.php?client=385

###

© 2009 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe, the Adobe logo, Acrobat, Buzzword and Flash are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com & www.lewismediacentre.com
Agency blog: www.lewis360.com