Ingezonden persbericht


Sky Radio start nieuw online radiostation 'Sky Radio SummerHits'

Naarden, 27 mei 2009 | Op 29 mei start Sky Radio met het nieuwe online radiostation 'Sky Radio SummerHits'. Vanaf dat moment is het altijd zomer op je radio met 24 uur per dag de meest vrolijke, zonnige en swingende hits op Skyradio.nl.

In navolging van de succesvolle online radiostations 'Sky Radio Love Songs' en tijdens de kerstperiode 'Sky Radio the Christmas Station', luidt Sky Radio op 29 mei vanaf 12:00 uur alvast de zomer in met het nieuwe online radiostation 'Sky Radio SummerHits'.

24 uur per dag de allerzonnigste hits zoals WHAM'S 'Club Tropicana', het ultieme feel good nummer 'Walking on Sunshine' van Katrina & The Waves en het swingende 'La Camisa Negra' van Juanes. Dus wat voor weer het ook is, op je radio is het altijd zomer met Sky Radio SummerHits!

Sky Radio Summerhits is te ontvangen via Skyradio.nl

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'music that makes you feel good'. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobile streaming, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne. Sky Radio 101 FM is onderdeel van de Sky Radio Group