Ingezonden persbericht


Radio 538 en Samsung introduceren het Samsung Radio 538 Music Pack

Delft, 27 mei 2009 ­ Radio 538 en Samsung introduceren deze week het unieke Radio 538 Music Pack met daarin de nieuwe Samsung BEATDJ (M7600) mobiele telefoon. De Samsung BEATDJ is een full touch telefoon met ultieme music experience waarbij zelf DJ- en geluidseffecten zijn toe te voegen aan MP3's en video's. En met het laatste Radio 538 Hitzone 49 album, gratis videodownloads en de unieke 538 Juize Drop Your Demo downloads, kan er meteen optimaal genoten worden van het fantastische 5.1 surround geluid en de kristalheldere weergave. Het Samsung Radio 538 Music Pack is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland met een verkoopadviesadviesprijs vanaf ¤ 389,-.

Met de BEATDJ zet Samsung de toon op het gebied van touchscreen-technologie, geluidskwaliteit en design. Op het heldere AMOLED display van de music phone is met één vingerbeweging een keuze te maken uit de uitgebreide menu's en de favoriete tracks, die dankzij de B&O ICEpower de norm zetten als het gaat om genieten van muziek. De Samsung BEATDJ Music Phone biedt volop ruimte voor nieuwe tracks met een uitbreidbaar geheugen tot 16GB; via een speciale applicatie kan de beste muziek gezocht en gekocht worden.

De Samsung BEATDJ is vanaf deze week verkrijgbaar in het Radio 538 Music Pack met daarin, naast het toestel, veel gratis downloads.

De Samsung BEATDJ (M7600)

* 2,8' AMOLED Full Touch screen

* Unieke DJ-functies

* 5.1 kanaals surround geluid by Bang & Olufsen ICEpower
* Razendsnel internet
En gratis downloads van:
()


* Radio 538 Hitzone 49

* Videoclips

* 538 Juize Drop Your Demo

www.samsungmobile.nl/beatdj

()

Samsung Electronics
Onder het motto 'The future is not to be predicted, but to be created' is Samsung Electronics uitgegroeid tot marktleider op vele gebieden. Jaarlijks besteedt Samsung bijna 10% van haar omzet aan R&D. Met vijf designcentra over de hele wereld laat Samsung zien dat innovatie om meer dan technologie draait. Samsung laat zich inspireren door de lifestyles van consumenten. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900-SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of www.samsung.com/nl bezoeken.