Stadsdeel Amsterdam-Noord

Stedenbouwkundig plan Jongerentalentcentrum Noorderpark vrij voor inspraak

Het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Amsterdam-Noord heeft het stedenbouwkundig plan voor het Jongerentalentcentrum Noorderpark op 26 mei vrijgegeven voor inspraak. Dit plan omvat de herinrichting van het terrein direct ten noorden van het Floraparkbad ten behoeve van de realisatie van het Jongerentalentcentrum Noorderpark op deze plek.

In het stedebouwkundig plan staat waar het Jongerentalentcentrum komt, hoe hoog het mag worden, waar de entree van het gebouw komt en hoe de ruimte om het gebouw wordt ingericht.
Hierover kunt u tijdens de periode van ter inzagelegging uw mening schriftelijk kenbaar maken.

Wat gaat er nu gebeuren?

In de zomer gaat het stadsdeel bekijken of het plan naar aanleiding van de reacties wordt aangepast. In het najaar volgt dan naar verwachting de vaststelling van dit stedenbouwkundig plan door de stadsdeelraad. Eind 2010 wordt gestart met de bouw van het Jongerentalentcentrum. Een jaar later zal dit gebouw dan klaar zijn voor opening.

Waar en wanneer kan ik het plan inzien?

Van 27 mei tot en met 7 juli ligt het plan voor een ieder ter inzage in het Servicecentrum van het Stadsdeelhuis, afdeling Vergunningen aan het Buikslotermeerplein 2000. Dit Servicecentrum is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 uur tot 15.30 uur en donderdag van 12.00 tot 19.00 uur.