Ingezonden persbericht


Achter Klapdeuren, belevenissen van een levenskunstenaar door Robert Post

"Het lijkt wel alsof het Robert geen enkele moeite kost beeldend te schrijven, alsof hij automatisch zo formuleert, alsof het motortje stationair loopt en floep daar gaat-ie (maar wel met zo'n grote motor, zo'n bus-motor zeg maar, en dan zo'n gelede, want het venijn zit 'm regelmatig in de uitzwaai). Wat ik gelezen heb, vind ik roerend, aansprekend, beeldend, direct, tragisch, pijnlijk, hilarisch, ...heerlijk! Behalve de prachtige observaties en beschrijvingen van ontmoetingen is dit een fraaie manier om ook de harde dagelijkse praktijk in een chauffeursbestaan heden ten dage, in al haar facetten, voor het grootlicht te brengen. De verhalen geven een tijdsbeeld, hoe we hier en nu met elkaar omgaan, hoe bizar soms ook. Dank voor het kijkje in dit bijzondere leven." (Joost Dijker, acteur).

'Achter klapdeuren' is een bundel met actuele korte verhalen waarin Robert Post zijn dagelijkse ontmoetingen en ervaringen als buschauffeur in het stadsvervoer in Utrecht vastgelegd heeft.

Op 20 mei heeft Robert een interview gegeven aan RTV Utrecht (TV en Radio) en op 23 mei verscheen er een groot interview in het AD/Utrechts Nieuwsblad. ISBN/EAN: 978-94-90248-01-7

Achter Klapdeuren
Achter Klapdeuren
Post, R.J.