Nederlandse vrouwen massaal aan de eco vibrator


ZWAAGDIJK, 20090527 -- Nederland is een seksspeeltje rijker, genaamd de Earth Angel. Deze eco-vriendelijke (opwindbare) staafvibrator voor vrouwen gebruikt geen batterijen en is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Zelfs de verpakking!

Wie kent de zaklantaarn niet die je met een paar keer knijpen kan opladen en kan laten branden zonder dat deze batterijen verbruikt. De seksindustrie heeft dit idee overgenomen en heeft een groene vibrator ontwikkeld. En succesvol blijkt!

Een paar keer draaien en vibrator heeft voldoende energie om je in tien minuten lekker te laten klaarkomen. Geld uitgeven aan batterijen is met de Earth Angel niet meer nodig, zeker handig in tijden van economische crisis. Zonder batterijen zorgt deze hard plastic staafvibrator voor zeer intense trillingen die elke vrouw gek weten te maken. Na acht minuten is de vibrator volledig opgeladen. Een volledige oplading is goed voor 60 minuten trilplezier.

De Earth Angel wordt ook wel de groene vibrator genoemd. Het idee is ontstaan in Ierland, waar het product is ontwikkeld en vervaardigd. De Ierse producent heeft met het ontwikkelen van dit product een bijdrage willen leveren aan het behouden van een gezonde leefomgeving.

De groene vibrator wordt door de Nederlandse dames enorm goed ontvangen. Volgens de Nederlandse importeur zijn de resultaten ver boven verwachting. Na de lancering zijn er in enkele dagen al een kleine duizend eco-vibrators over de toonbank gegaan.

Het product is in Nederland voor ¤ 69.95 verkrijgbaar bij de betere postorderbedrijven en lovestores. Pikant detail is dat de Nederlandse importeur van de Earth Angel heeft toegezegd een deel van zijn opbrengst op dit product te doneren aan Greenpeace.