Gigabyte lanceert M1022 netbook met 3G/HSDPA intern en dockingstation


HEEMSTEDE, 20090527 -- Gigabyte (Taiwan) waarvan Advance Technology te Heemstede distributeur is, lanceert model M1022. Deze geavanceerde netbook met dockingstation heeft de nieuwste technieken en is vooral flexibel in gebruik voor zowel op reis als kantoor.

Gigabyte M1022 netbook met 3G/HSDPA intern en dockingstationGigabyte M1022
De Gigabyte M1022 onderscheidt zich van andere netbooks door de volwaardige specificaties en het standaard meegeleverde dockingstation (EasyDock) waarin de M1022 verticaal geplaatst kan worden. Gigabyte M1022 is de ideale netbook voor diegene die veel reist en toch ook met de netbook op kantoor wil werken. De Gigabyte laat zich gemakkelijk meenemen, maar eenmaal terug op kantoor zet u de M1022 in het dockingstation en u heeft de beschikking over een volwaardige computer. De batterijtijd is, afhankelijk van het gebruik, 5 - 6 uur. De M1022 heeft een zeer fraai uiterlijk, uitgevoerd in "Ivory White".

De Gigabyte is uitgevoerd met een briljant 10,1", 1366x768 TFT LED-scherm en weegt niet meer dan 1.3 Kg, maakt gebruik van de Intel Atom 1.66Ghz processor en voor data opslag zijn er 2,5" harddisks van 160Gb tot 320Gb grootte. Buiten de maximaal 2Gb aan geheugencapaciteit heeft de M1022 een 3G/HSPA/UMTS-module, alle gebruikelijke communicatiepoorten, zoals 3 snelle USB poorten, 4-in-1 kaartlezer, Expresskaart slot, evenals een 1.3Megapixel camera. De M1022 komt met het beproefde Windows XP (of optioneel Windows Vista).

Uitgebreide communicatie
Voor wereldwijde communicatie beschikt de Gigabyte over een SIM-kaartslot voor de 3G/HSPA/UMTS-module voor supersnel internet met een snelheid van 7.2Mbps download en 2.0Mbps upload. Advance levert ook de data-abonnementen van KPN, Vodafone en T-Mobile, inclusief alle service en support. Verder is er Bluetooth 2.0 en zeer snel draadloos netwerk (Wifi, N-standaard) aan boord.

Niet alleen prima specificaties
De Gigabyte heeft niet alleen prima specificaties voor onbezorgd gebruik, de laptop ziet er ook erg fraai uit. De M1022 wordt geleverd in "Ivory White". Bovendien wordt de Gigabyte M1022 standaard geleverd met dockingstation (EasyDock). Iets wat geen enkele andere netbook heeft. Gigabyte staat bekend om zijn superieure kwaliteit. Advance Technology voegt daar haar eigen Service en Support aan toe. Zodat men verzekerd is van een kwaliteitsproduct met uitstekende service.

Prijs, beschikbaarheid en garantie
De Gigabyte M1022 zal binnenkort verkrijgbaar zijn.
De prijs komt op Euro 695, - excl. btw en incl. 18,5" TFT monitor, draadloos toetsenbord en muis.
De prijs met 3G/HSDPA-module bedraagt Euro 695, - excl. btw (zonder monitor, toetsenbord en muis)

Unieke specificaties
* 10" TFT LED-scherm
* Standaard dockingstation (EasyDock)
* Wifi (802.11 B/G/N 300Mbps)
* 3G/HSDPA/UMTS simslot intern
* Expresskaartslot
* Bluetooth

Gigabyte
Gigabyte, met haar hoofdkantoor in Taipei, Taiwan, is bekend als wereldwijde leider in de IT industrie, met werknemers en partners in vrijwel alle landen van de wereld. Opgericht in 1986, is Gigabyte gestart als een research en development team en sindsdien is zij marktleider in het ontwerpen en fabriceren van voornamelijk moederborden voor PC's. Naast de moederborden en grafische videokaarten, heeft Gigabyte haar portfolio aan producten verder uitgebreid met notebooks en PC's, digitale audio- en videoproducten voor thuis, netwerk servers, communicatieproducten en mobiele producten zoals draagbare telefoons. Bezoek de Gigabyte website www.gigabyte.com.tw voor meer informatie.

Advance Technology
Advance Technology, gevestigd te Heemstede, is al meer dan 25 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in innovatieve producten voor mobiliteit en communicatie. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet pc's en mobiele oplossingen. Zo voert zij o.a. de merken Advance, Flybook, VyeNote en Gigabyte.