Gemeente Zwolle

Wijkplatform Veerallee

Datum uitgave persbericht: 05/20/2009

Wijkwethouder Gerard van Dooremolen nodigt bewoners van de Veerallee uit voor het wijkplatform Veerallee op dinsdag 27 mei 2009, aanvang 20.30 uur. De bijeenkomst wordt gehouden in het Agnietencollege, locatie CCC (ingang Kamperweg).

Voorafgaand aan het wijkplatform wordt door de bedrijfsleider van de nieuwe kringloopwinkel aan de Nieuwe Veerallee 10-12 een rondleiding georganiseerd. Alle deelnemers aan het wijkplatform en geïnteresseerden uit de buurt zijn van harte welkom van 19.30 tot 20.15 uur.

Agenda

Op de agenda van het wijkplatform staan onder andere de volgende onderwerpen:


1. Waterwinning Engelse Werk, door mevrouw M. van Vlerken, adviseur van Vitens

2. "Prinsenpoort", derde toegangsweg en woningbouwplannen: toelichting door de heer R. IJsselsteijn, projectmanager gemeente Zwolle en de heer M. van Nes, ontwikkelingsmanager van Bouwfonds
3. Oversteek Koningin Wilhelminastraat- Nieuwe Veerallee, aanpassing verkeerslichten: toelichting door wijkbeheerder Jaap Schepers

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.
Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook op te vragen via het Telefonisch Servicecentrum (TSC), telefoonnummer 14038 en staat tevens op de website www.zwolsewijken.nl. Op deze website vindt u ook de data van de verschillende wijkplatforms.

Bron: afdeling communicatie
Datum van 20-05-2009 tot 19-06-2009