Netwerken op een luxe motorjacht op 6 juni


NIJMEGEN, 20090527 -- Als ondernemer of ZZP'er is het aanboren van nieuwe relaties en contact maken met mogelijke opdrachtgevers een deel van het werk dat er gewoon bij hoort. Om dat te realiseren in een exclusieve omgeving organiseert Jacht Charter Tiel een relatief korte vaartocht voor ondernemers, ZZP'ers én recruiters om eens op een ongedwongen wijze kennis te maken met collega's.

De vaartocht van de Waalkade in Nijmegen naar Mook ziet er als volgt uit:
De gasten ontmoeten elkaar om 15:00 uur in de jachthaven van Nijmegen aan boord van het jacht Marie Jose. Daar maken we kennis bij een koffie of thee en een gebakje.
Vervolgens verlaten we de haven en varen een half uurtje stroomopwaarts zodat u Nijmegen in al haar facetten vanaf de rivier kunt bewonderen.
Dan volgen we de loop van de rivier en varen stroomafwaarts tot aan de sluizen van Weurt. Hier varen we tussen de imposant grote vrachtschepen en overbruggen we in de sluis het hoogteverschil tussen de Waal en de Maas.

Na de sluis komen we in rustiger vaarwater terecht en maken we ons op voor een relaxte aperitivo gedurende de vaartocht naar Mook. We varen daarbij door het Maas-Waalkanaal, omzoomd en beschut door veel bomen en natuurschoon.
Om ongeveer 18:00 uur zullen we arriveren op de ligplaats van de Marie Jose. Van daaruit wordt u met een personenbusje teruggebracht naar de opstapplaats in Nijmegen.

Wat zijn de kosten van deze unieke ondernemende vaartocht?
De kosten bedragen all-in ¤ 55,= per persoon. Hierin begrepen zijn de vaarkosten, de hapjes en drankjes aan boord van het schip. Inschrijven door overmaking van ¤ 55,= op girorekening 3808308 ten name van Jacht Charter Tiel te Tiel, onder vermelding van de datum 6 juni.
De tocht gaat door bij minimaal 6 deelnemers, het maximum is 10.