Sooco - retaildesignprijs 2008 - lanceert webshop en schoenenveiling


ENSCHEDE, 20090528 -- Sooco footbar de Schoenen en sneaker fashion store in Enschede heeft gisteren een webstore geopend op www.sooco.nl. Met een totale collectie van meer dan 1500 modellen en 100 merken heeft Sooco hiermee op fashion gebied de grootste Nederlandse schoenen- en sneaker store op internet. Naast de webstore heeft Sooco ook een schoenen-veilingsite in het leven geroepen: www.fbay.nl. Sooco opende haar footbar en fashion store in Enschede in augustus vorig jaar en won daarmee de Retaildesignprijs 2008 voor de mooiste winkelinrichting.

Ook op de veilingsite vindt de webshop-klant een ruime keuze uit topmerken en artikelen waarop hij kan bieden vanaf 1 euro. De veiling begint zodra je op een artikel geboden hebt en loopt dan na 3 dagen af. Mocht je niet overboden zijn dan worden de schoenen zonder extra kosten naar je opgestuurd bij een minimale besteding vanaf 49,95 euro.

Deze lancering valt samen met de Sooco Member Days waar van 27 tot en met 30 mei alle members en iedereen die tijdens deze dagen member wordt 20 procent korting krijgt op de gehele collectie.