eBaoTech opent nieuw kantoor in Rotterdam

ROTTERDAM, Nederland--(BUSINESS WIRE)-- 20090527 --
Het in Zürich en Shanghai gevestigde bedrijf eBaoTech, een snel groeiende leverancier van software voor ondernemingen in de verzekeringsindustrie, heeft vandaag bekendgemaakt dat het een kantoor opent in Rotterdam.

“Gezien ons streven om uitstekende klantenservice te bieden en onze activiteiten steeds verder uit te breiden, zijn we blij met de opening van ons nieuwe kantoor in Rotterdam. Dankzij de strategische ligging van het kantoor in Rotterdam kunnen we enerzijds een betere service bieden aan onze bestaande Nederlandse klanten, zoals ASR, SNS Reaal en Ditzo, en anderzijds onze aanwezigheid in de Benelux verder uitbreiden. Het kantoor in Rotterdam zal nauw samenwerken met andere kantoren in Europa en Azië, zodat onze klanten in de Benelux toegang krijgen tot de wereldwijde expertise van eBaoTech, en wij tegelijkertijd lokale diensten kunnen leveren aan onze binnenlandse klanten”, aldus Guido M. Meyerhans, directeur van eBaoTech Europa.

Daniel Adamec, CEO van eBaoTech Europa, voegde hieraan toe: “De opening van het kantoor in Nederland is een belangrijke schakel in onze Europese groeistrategie en betekent een vervollediging van onze bestaande Europese activiteiten. De oprichting van het kantoor in Rotterdam weerspiegelt het grote belang dat we aan de Nederlandse markt hechten en past in onze strategie om kennis en ervaring die we wereldwijd hebben opgedaan, te combineren met lokale expertise en aanwezigheid. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe locatie een aanzienlijke bijdrage zal leveren aan onze groei in de Benelux.”

De leiding over het kantoor komt in handen van Pascal Monnard, afkomstig van de internationale verzekeringsmaatschappij XL Capital, waar hij verantwoordelijk was voor IT-integratie- en transformatieprojecten.

Leen Breevoort wordt Voorzitter van de Adviesraad voor de regio Benelux van eBaoTech. Breevoort heeft al meer dan 20 jaar ervaring als CEO van technologische bedrijven.

Het adres van het nieuwe kantoor in Rotterdam is eBao Technology (Benelux) B.V., Beurs - World Trade Center, 12e etage, kantoren 1254-1255, Beursplein 37 Postbus 30036, 3001 DA Rotterdam, Nederland. Tel: +31 10 205 4380.

Over eBaoTech

eBaoTech levert op standaarden gebaseerde, sterk configureerbare verzekeringssoftwarepakketten voor zowel schade- en ongevallenverzekeraars (P&C) als levensverzekeraars. Met het toekomstbestendige productenaanbod van eBaoTech kunnen verzekeraars hun werkzaamheden in deze voortdurend veranderende branche kosteneffectief, schaalbaar, flexibel en sterk geautomatiseerd uitvoeren. Met vestigingen in bijna tien landen in Europa, Azië en de Amerika’s heeft eBaoTech een brede wereldwijde basis om toonaangevende verzekeringsmaatschappijen van dienst te zijn. Meer informatie kunt u vinden op www.eBaoTech.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
eBaoTech
Elaine Lai, (+86) 21 6140 7777 toestel 3139 (Media)

Elaine.Lai@eBaoTech.com