Jean Michel Jarre terug met grote produktie in Vorst Nationaal

02/12/2008 14:00

GREENHOUSE TALENT bvba

Tijdens zijn aanstaande World Arena Tour nodigt Jean Michel Jarre het publiek uit voor een reis in zijn bijzondere universum, voor een onderdompeling in zijn droomwereld van tijdloze muziek. Met zijn unieke en nieuwe superproductie belooft hij de energie die zo typisch is voor zijn grote concerten te vermengen met de emoties van een arena-ervaring. Jarre heeft een show opgezet die duidelijk zijn signatuur draagt: analoge synthesizers worden gemixt en er wordt gebruik gemaakt van revolutionaire digitale technologie, extra grote HD filmprojecties, spectaculair laserdesign en lichtchoreografie. Ook zijn talent om evenementen op te zetten die later mijlpalen blijken, is overduidelijk.

Zijn elektronische muziek en unieke optredens (Hij brak verscheidene wereldrecords wat betreft bezoekersaantallen) lieten hun sporen over de hele wereld na: van Houstons horizon, over China en de Docklands in Londen tot de Egyptische piramiden, Moskou -

Hij beëindigde pas een uitverkochte Europese tournee waarmee hij de 30e verjaardag vierde van zijn doorbraakalbum 'Oxygene' (1976). Van deze plaat gingen miljoenen exemplaren over de toonbank.

Voor zijn aanstaande Arena Wereldtournee heeft hij een spectaculaire hightech productie opgezet, op maat van de arena's waar hij nummers uit zijn best verkochte albums zal spelen.

Jarre veranderde het opzet van openluchtconcerten radicaal dankzij zijn evenementen met stedelijk karakter. Met zijn World Arena Tour wil hij een nieuw publiek aanspreken en de mensen nogmaals een unieke concertervaring bezorgen. Niet te missen dus, in Vorst Nationaal, op 27 mei 2009.

WAAR? WANNEER?

woensdag 27 mei 2009 - Vorst Nationaal, Brussel - 20u00

Ticketprijs (inclusief service-kosten): 50¤, 55¤, 60¤, 65¤ en 75¤ (golden circle). Er zijn enkel zitplaatsen voorzien.

Tickets zijn te koop via:

- www.sherpa.be - Telefonisch: 070 / 25 20 20

- De FNAC shops

- In de Mediamarkt winkels (lijst op www.mediamarkt.be)

- In de Saturn winkels (lijst op www.saturn.be)

MEDIA INFO

Greenhouse Talent

Media info: Tinne Kenis +32 (9) 220 99 45, tinne@greenhousetalent.be

Bio & fotomateriaal kan u downloaden op www.greenhousetalent.be/media

www.greenhousetalent.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel