Gemeente Valkenswaard


Informatieavond over bouwontwikkeling Biestven

Op woensdag 27 mei aanstaande organiseert de gemeente samen met Woningbelang een informatieavond over de bouwontwikkelingen aan het Biestven in Borkel. Het betreft een uitbreiding van het Biestven met uiteindelijk maximaal 20 woningen. De bijeenkomst wordt georganiseerd om de direct omwonenden, belanghebbenden en overige belangstellenden te informeren over de nieuwe ontwikkeling.

Initiatiefnemer van de uitbreiding is de gemeente Valkenswaard. De gemeente heeft voor de uitbreiding een inrichtingsplan opgesteld voor de openbare ruimte en zal binnenkort starten met de aanleg van een bouwweg voor de bereikbaarheid van de bouwkavels. Op een aantal bouwkavels start Woningbelang uit Valkenswaard binnenkort met de bouw van 10 starterswoningen.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats in het Dorpshuis aan de Dorpsstraat 55 in Borkel. Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over de bouwontwikkeling, het inrichtingsplan, het bouwrijpmaken van de bouwkavels, de starterswoningen, overige bebouwingsmogelijkheden en de planning van de werkzaamheden. Vanzelfsprekend is er voor aanwezigen ook gelegenheid om vragen te stellen. De direct omwonenden/ belanghebbenden zijn per brief uitgenodigd voor de informatieavond. De avond is ook toegankelijk voor overige belangstellenden.

Met eventuele vragen kunt u terecht bij de heer A. Visser, gemeentelijk projectcoördinator van de afdeling Beleid, Ontwikkeling & Ondersteuning of bij mevrouw I. van Middelaar, projectmanager van Woningbelang. De heer Visser is bereikbaar via telefoonnummer 040-2083435 en mevrouw Van Middelaar is bereikbaar via telefoonnummer 040-2083854.