Senternovem

27-03-2009 | Gezamenlijke voorlichtingsdag SMOM en Regeling Draagvlak Natuur op 28 mei 2009

SenterNovem en de Dienst Regelingen van LNV gaan dit jaar hun samenwerking verder gestalte geven. Op 28 mei 2009 zullen beide regelingen in één bijeenkomst in gesprek gaan met (potentiële) aanvragers.

SenterNovem en de Dienst Regelingen van LNV gaan dit jaar hun samenwerking verder gestalte geven. Beide regelingen worden op elkaar afgestemd voor wat betreft de aanvraagformulieren en regelingsteksten (met name op het vlak van subsidiabele kosten). Tevens zullen beide regelingen in één bijeenkomst in gesprek gaan met (potentiële) aanvragers. Er bestaat namelijk een behoorlijke overlap bij de aanvragers voor beide regelingen.

De gezamenlijke voorlichtingsdag zal op donderdag 28 mei 2009 worden gehouden in Kasteel Groeneveld te Baarn. Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

12:30 Onvangst
13:00 Inleiding (wordt gezamenlijk gehouden door VROM/LNV) 13:45 presentatie SMOM project
14:15 presentatie RDN project of programma
14:45 - 15:00 Pauze
15:00 Workshop projectplan (zaal a) / Workshop begroting (zaal b) 15:45 Workshop projectplan (zaal a) / Workshop begroting (zaal b) 16:30 Samenvatting van de dag & afsluiting
16:45 Borrel

De invulling van deze dag is een combinatie van de oude opzet van voorlichtingsdagen door SenterNovem en Dienst Regelingen. Potentiële aanvragers zullen baat hebben bij de presentaties van reeds gehonoreerde projecten en programma's. Er staan twee workshops op het programma. Beide workshops zullen worden herhaald zodat ze voor alle deelnemers toegankelijk zijn. In de eerste workshop zal aandacht worden besteed aan het opstellen van projectplan. De tweede workshop zal juist gericht zijn op het opstellen van een sluitende begroting.

Deze middag staat open voor iedereen die interesse heeft in een aanvraag bij SMOM ofwel RDN.

Informatie over de RDN regeling vindt u op de site van het ministerie van LNV.
Contact

Aanmelden kan via de SMOM helpdesk (smom@senternovem.nl) of bij het Frontoffice van LNV (LNV-Loket).

Externe links (worden geopend in een nieuw venster)

Informatie over de RDN regeling vindt u op de site van het ministerie van LNV.