Deltion College



Examenklas Deltion presenteert cd 'Tasten in het Duister' in Hedon

Onder de naam âDe Derde Lichtingâ presenteren elf derdejaars studenten Artiest-muziek van het Deltion College op donderdag 28 mei het album âTasten in het Duisterâ. De presentatie vindt plaats in Hedon en begint om 20.00 uur. Het album is samengesteld uit bestaande nummers van Jules de Corte die in een nieuw jasje zijn gestoken. Jules de Corte werd als zanger, dichter, pianist bekend met liedjes als De Vogels, Ik zou wel eens willen weten en Als je overmorgen oud bent. Het project is tot stand gekomen onder begeleiding van bandcoach Jan Kisjes. Meer informatie is te vinden op www.tasteninhetduister.nl.

CD-presentatie
Tijdens de presentatie vertolkt elke student live zijn nummer van de Corte. Tweedejaars student Film van Deltion, Maikel Meesters, heeft een documentaire gemaakt over het gehele proces inclusief de ups en downs. Deze wordt getoond tijdens de presentatie.

Tasten in het Duister
Het album âTasten in het Duisterâ is door de studenten zelf gearrangeerd in verschillende muziekstijlen. Per student leverde dit een andere uitdaging op, uiteenlopend van gospel tot rockabilly. De vormgeving van de cd is ontworpen door studenten Grafisch Vormgeven van het Deltion College.

Â