Kroon op het werk

28 MEI 2009 presenteert het Werkgeversforum:
Kroon op het Werkprijs 2009!

Prof. dr. Guido Uyttenbroeck, Universiteit van Gent: gespecialiseerd in verandermanagement en gedragsverandering.Hij staat bekend om zijn speelsheid, zijn humor en zijn leerzame confrontaties. Verzorgt dit keer op geheel eigen wijze een interactief college over leiderschap en verandering naar gezondheidsmanagement. Aan de orde komen onder meer omgaan met paradigma's en emotionele intelligentie. Een presentatie om te inspireren en u een spiegel voor te houden.

Henriette van den Wildenbergh:
heeft zich na een lange weg ontwikkeld tot samenwerkingstherapeute.In een wervelende mix van inhoud, stand-up comedy, zang en cabaret raakt zij haar publiek met treffende eenvoud. Zij snijdt onderwerpen aan als passie, samenwerking en motivatie, waardoor ook u met nieuwe energie de zaal verlaat.

Prijsuitreiking Kroon op het werk 2009:
Het is dé prijs voor werkgevers met een overtuigend beleid op het gebied van gezondheidsmanagement in Nederland. Maak kennis met de vijf genomineerden en leer van hun aanpak. De genomineerden zijn:
* DSM Nederland BV - Geleen

* Textiel sorteerbedrijf Kringtex BV - Amersfoort
* Regionale Scholengemeenschap Enkhuizen

* Zorggroep Solis BV - Deventer

* Agis Zorgverzekering - Amersfoort

Werkgevers die kennis willen maken met de genomineerden én deel willen nemen aan de voorafgaande workshop en lezing, kunnen zich opgeven via info@kroonophetwerk.nl. Ontvangst is om 15.30 uur in De Glazen Ruimte te Maarssen. Het hele programma (olv Harry Starren, algemeen directeur van de Baak, Management Centrum VNO-NCW) vindt u in de bijlage. De kosten voor niet-leden bedragen 250 euro (inclusief hapjes en drankjes). Besluit u lid te worden van het Werkgeversforum dan verrekenen we het deelnamebedrag met de contributie. Bent u al lid van het Werkgeversforum dan is deelname gratis.

U kunt zich nog aanmelden! Tot 28 mei a.s.

Werkgeversforum Kroon op het Werk
Wouter van Ginkel, directeur

www.kroonophetwerk.nl
Poortwachter logo