Gemeente Moerdijk


MOERDIJK LEEFT VAN START; PAK UW KANS!

Op 28 mei is het dan zo ver: het leefbaarheidsfonds, Moerdijk Leeft gaat van start!
Samen met de kinderen van alle peuterspeelzalen in de gemeente Moerdijk, zorgen de leden van Moerdijk Leeft voor een vliegende start. Om ongeveer 11.00 uur laten de kinderen een ballon op om zo die vliegende start van Moerdijk Leeft kleurrijk te symboliseren.

Al enige tijd werken de Stichting Woningbouw Zevenbergen, Bernardus Wonen, Brabants Westhoek en de gemeente Moerdijk achter de schermen hard samen aan een leefbaarheidsfonds. De bedoeling van dit fonds is dat u als inwoner van de gemeente Moerdijk een financiële bijdrage krijgt, als u (zelf) activiteiten in de buurt, wijk of kern organiseert. Heeft u een goed idee pak uw kans om samen met uw buurtgenoten een activiteit op poten te zetten? Dan kunt u misschien een beroep doen op Moerdijk Leeft voor financiële ondersteuning. De voorwaarden waar u aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een vergoeding kunt u vanaf donderdag 28 mei lezen op www.moerdijkleeft.nl.
Bovendien is een stappenplan ontwikkeld waardoor u heel snel ziet of u wel of niet in aanmerking komt. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier op de website www.moerdijkleeft.nl in te vullen.

U vult het formulier liever met pen in? Dat kan ook! Het formulier is vanaf 28 mei af te halen bij het Gemeentelijk Informatiecentrum in het gemeentehuis of bij de woningbouwcorporaties.