12Connect opent nieuwe showroom en introduceert Private Mobile Network

27/05/2009 15:45

12Connect B.V.

ETTEN-LEUR - Door de snelle groei, uitbreiding van de diensten en aantrekken van nieuwe staf werd het oude kantoor te klein en opent communicatie provider 12Connect op 28 mei 2009 haar nieuwe onderkomen met meer ruimte voor de sales- en marketing afdeling en een nieuwe technische afdeling voor de ondersteuning van haar diensten.

Ook heeft zij dan de beschikking over een gloednieuwe showroom, waar alle diensten werkend kunnen worden getoond aan de resellers, eindgebruikers en andere belangstellenden.

Private Mobile Network (PMN) is een door 12Connect in eigen huis ontwikkelde dienst, die het mogelijk maakt met een standaard GSM-toestel te bellen over het internet middels een daarvoor speciale zend/ontvanger gekoppeld aan het internet. Hierdoor kan een prive mobiel netwerk worden gerealiseerd. Gezien het veelvuldig gebruik van GSM's binnen bedrijven met de daaraan gekoppelde hoge kosten (150% hoger dan vaste telefoontarieven) kan hier een enorme besparing worden gerealiseerd.

Er zijn twee oplossingen voorhanden:1 - Standalone private GSM network: aansluiting via een bedrijfstelefooncentrale en 2- GSM netwerk met integratie van een mobiel operators netwerk, waardoor gewisseld kan worden tussen prive en openbaar mobiel netwerk.

Deze dienst is live te aanschouwen in de nieuwe showroom.

Meer informatie is verkrijgbaar bij 12Connect, afdeling sales.