Welten * Welten Masterclass

Welten wederom accreditatie PE-SEH

donderdag 28 mei 2009

Praktijkgerichte en uiterst efficiënte methodiek

Welten Opleidingen is wederom geaccrediteerd voor het verzorgen van Permanente Educatie voor SEH-gecertificeerde hypotheekadviseurs. De accreditatie geldt van mei tot en met december 2009.

Om hun erkenning te behouden dienen hypotheekadviseurs die SEH-gecertificeerd zijn jaarlijks te voldoen aan de eisen die de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseur vaststelt voor Permanente Educatie. In tegenstelling tot voorgaande jaren beslaat de periode waarin de PE-punten dienen te worden behaald ditmaal minder dan een jaar.
Dit betekent dat SEH-gecertificeerde adviseurs die hun erkenning willen behouden voor het eind van dit jaar zes punten moeten behalen. De stof heeft betrekking op de onderwerpen; verantwoorde woonlasten en beleggingsproducten, de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft) en het inbrengen KEW in SEW.

Efficiënte opleiding
Welten Opleidingen biedt adviseurs een zeer efficiënte, praktijkgerichte methodiek om de benodigde punten te behalen. Daarnaast ontvangt een kandidaat na afronding van de opleiding een certificaat dat als bewijs dient dat hij of zij voldoende op de hoogte is van de Wwft. De opleiding bestaat uit een onderdeel zelfstudie dat wordt afgesloten met een korte digitale meerkeuzetoets, die de deelnemer met goed gevolg dient af te ronden. Daarop volgt een klassikale sessie van één dagdeel. Inschrijven voor de opleiding kan via de website van Welten: www.welten.eu/openinschrijvingen.

Over Welten
Welten is al 15 jaar marktleider in het opleiden en detacheren van financieel specialisten voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Zowel de opleidingstrajecten als de interim-professionals van Welten zijn gericht op het gebied van zakelijk- en particulier bankieren, verzekeringen en pensioenen.