Gemeente Spijkenisse


Ansichtkaarten voor A4ZuidNu stromen binnen

28 mei 2009

Kaartenactie A4Zuid

Het gaat voorspoedig met de publieksactie voor de A4-Zuid. De teller staat op ruim 4500 ansichtkaarten die zijn opgestuurd.

De kaarten zaten geplakt in de gemeentelijke voorlichtingskrant `DIT! is Spijkenisse', editie mei. In een artikel werd het belang van de A4-Zuid voor Spijkenisse benadrukt. De gemeente maakt zich sterk voor een betere ontsluiting van de stad en geheel Voorne-Putten. Bewoners van Spijkenisse is gevraagd dit streven te ondersteunen en de ansichtkaart te retourneren.

Ook de andere gemeente op Voorne-Putten en diverse ondernemers doen spontaan aan de actie mee. Later dit jaar zal wethouder Christel Mourik de kaarten overhandigen aan de voorzitter van de Vaste Kamercommissie voor Verkeer en Waterstaat.

Wethouder Christel Mourik is tevreden over het succes van de lopende actie maar benadrukt het belang van het insturen. `We willen Spijkenisse op de kaart zetten in Den Haag. De A4-Zuid moet er komen. Nu is het tijd om het eensgezind en krachtig duidelijk te maken. Ik vraag aan iedereen die sympathie heeft voor deze actie en de kaart nog niet heeft opgestuurd dit alsnog te doen.'

Interne links


* Zet Spijkenisse op de kaart!