Gemeente Lingewaard


Lingewaard maakt een kwaliteitshandvest, denkt u mee?

De gemeente Lingewaard legt de laatste hand aan haar kwaliteitshandvest. In dit handvest staat duidelijk wat u als inwoner van de gemeente van ons mag verwachten. Deze afspraken noemen we servicenormen. In een servicenorm leggen wij concreet en op een duidelijke manier vast waar u op kunt rekenen. Zon norm kan bijvoorbeeld betrekking hebben op de snelheid waarmee een vergunningaanvraag door ons wordt afgehandeld. Maar er zijn bijvoorbeeld ook normen die betrekking hebben op de houding ten opzichte van u als klant. Deze servicenormen zijn niet vrijblijvend, afspraak is afspraak!

Bij het opstellen van deze servicenormen willen we vanzelfsprekend graag uw inbreng betrekken. U bent per slot van rekening degene die van onze dienstverlening gebruik maakt. Na de zomervakantie krijgt u volop de gelegenheid om uw mening over onze servicenormen te geven. Daarop vooruitlopend wordt er ook een bijeenkomst over de dienstverlening van de gemeente Lingewaard georganiseerd. U bent van harte uitgenodigd om mee te denken. Het kwaliteitshandvest zal tijdens deze bijeenkomst zeker op de agenda staan.

De bijeenkomst vindt plaats op 24 juni om 19.30 uur in de vergaderzaal
1 van het stadhuis in Huissen. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar en om 19.30 uur start het programma. Rond 21.00 uur sluiten we de avond af.

Wilt u deelnemen en uw stempel drukken op de verbetering van de dienstverlening van de gemeente Lingewaard? Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail aan c.fledderus@lingewaard.nl onder vermelding van deelname bijeenkomst verbetering dienstverlening. Wanneer u in uw mail duidelijk uw naam en adres vermeldt, ontvangt u van ons een bevestiging met daarin het definitieve programma van de avond.