Gemeente Cromstrijen


Bibliotheek zoekt vrijwillgers (28-05-2009)
Bibliotheek Hoeksche Waard zoekt voor haar vestiging in Mijnsheerenland vrijwilligers. Bibliotheek Hoeksche Waard is een bruisende, inspirerende en persoonlijke organisatie, die volop in beweging is. Klantvriendelijkheid en collegialiteit zijn hierbij belangrijke pijlers.

De vestiging in Mijnsheerenland is 11 uur per week geopend. Werkzaamheden bestaan uit het innemen, uitlenen en opruimen van materialen en het te woord staan van klanten. Daarnaast is er de mogelijkheid door te groeien naar medewerker Skoolzone, een plek waar kinderen onder begeleiding kunnen werken aan hun werkstuk of spreekbeurt. Ook het begeleiden en uitvoeren van groepsbezoeken en overige bibliotheekactiviteiten behoren tot de mogelijkheden.

Gezien de aard van het werk is Bibliotheek Hoeksche Waard op zoek naar iemand tussen de 18 en 65 jaar, die minimaal drie uur per week (liefst op dinsdag- en/of woensdagmiddag) beschikbaar is. Ben jij enthousiast, gastvrij, flexibel, gemotiveerd en bereid om eventueel cursussen te volgen en heb jij een klantgerichte instelling, affiniteit met computers (o.a. Office en internet) en bij voorkeur ervaring in een dienstverlenende instelling, dan is de bibliotheek op zoek naar jou.

Neem voor meer informatie en aanmelding contact op met Corinne Tilro van de vestiging Mijnsheerenland, telefoonnummer (0186) 601203 of email mijnsheerenland@bibliotheekhoekschewaard.nl.