Gemeente Waterland

28 mei 2009

Gezocht: kritische burgers!

Stilstand is achteruitgang en dat geldt zeker ook voor de ambtelijke dienstverlening. De gemeente onderzoekt daarom of de dienstverlening voor de burgers nog eenvoudiger kan. Dus wordt er gekeken of de gebruikte formulieren eenvoudiger kunnen, of er minder regels nodig zijn, of het `klaar terwijl u wacht'-syteem vaker kan worden toegepast, et cetera.

Binnen twee weken wordt er in twee workshop speciaal aandacht geschonken aan de afhandeling van invalidenparkeerkaarten en -plaatsen en aan het verstrekken van uittreksels uit de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA).

Voor die workshops zijn we op zoek naar personen die in onze gemeente één van die drie producten hebben aangevraagd en die op basis van die ervaring in een kleine groep (circa 10 mensen) kritisch maar opbouwend met enkele ambtenaren willen meedenken over hoe dit beter kan.

U kunt zich hiervoor - met vermelding van het product waarmee u ervaring heeft - tot en met 5 juni aanstaande per e-mail opgeven: r.boes @ waterland.nl.

De workshops duren ieder circa anderhalf uur en vinden overdag plaats in het gemeentehuis te Monnickendam. De exacte datum en aanvangstijd staan in de daadwerkelijke uitnodiging voor de workshop.
---