PvdA Rotterdam


Politiek loopt voor het goede doel

Do 28 Mei 2009 - Redactie
Politiek loopt voor het goede doel

Politici, bestuurders en leden van de PvdA, VVD, GroenLinks, het CDA en IBP nemen komend weekend voor de zevende keer deel aan de Roparun als Team Politiek Rotterdam. Voor drie dagen zetten zij alle politieke verschillen opzij voor het goede doel.

Goed doel
De Roparun wordt ieder jaar in het Pinksterweekend georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen ten behoeve van kankerpatiƫnten. Dit onder het motto: Trachten leven toe te voegen een de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

13 PvdA-ers
Maar liefst dertien PvdA-ers lopen, fietsen en rijden in drie dagen de 500 kilometerlange route van Parijs naar Rotterdam. Onder andere PvdA-raadsleden Richard Moti, Duco Hoogland en Matthijs van Muijen en PvdA-bestuurders Richard Scalzo en Lucas de Boer doen mee.

Start tot Finish
De eerste loper start zaterdag om 20:51 in Parijs aan de langste non-stop estafetteloop ter wereld. Als alles goed gaat finisht het team gezamenlijk op Tweede Pinksterdag om 15:30 voor het Stadhuis op de Coolsingel. Daar zullen zij worden ingehaald door burgemeester Ahmed Aboutaleb.

Sponsors
Team Politiek Rotterdam wordt onder andere gesponsord door de Gemeente Rotterdam, Sienpost, Rotterdam Airport, City Safari, Henningsen, Matrans en Het Portaal. Wilt u ook een bijdrage leveren aan het goede doel? Stort dan uw donatie op bankrekening 66.62.33.616 t.n.v. Team Politiek Rotterdam.

Meer informatie
http://team.politiekrotterdam.nl
http://www.roparun.nl
http://www.roparunlive.nl