Gemeente Schagen

Kennismaken met surfen

KENNISMAKEN MET SURFEN; Nog enkele plaatsen beschikbaar!

Sportservice Schagen biedt de jeugd van 12 tot en met 18 jaar de mogelijkheid om kennis te maken met surfen. Locatie is het Lutjestrand bij Westerland. De lessen worden verzorgd door Surfschool Niek van der Linde. Er zijn nog enkele plaatsten beschikbaar!

In het kader van het JeugdSportProject laat Sportservice Schagen de jeugd van 12 tot en met 18 jaar in de Noordkop kennismaken met surfen. Gedurende twee uur krijgen de deelnemers les op het Amstelmeer (Lutjestrand) bij Westerland. De lessen worden verzorgd door Surfschool Niek van der Linde. De Surfschool zorgt tevens voor de benodigde surfmaterialen (plank, kleding, etc.).

Voor degene die de boot gemist hebben: er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Kosten voor deelname zijn EUR 5,-, inclusief gebruik van de benodigde materialen. Opgeven uitsluitend via Sportservice Schagen: jspschagen@sportserviceschagen.nl of tel: 0224-214774. Tot de zomervakantie zijn er iedere woensdagmiddag twee lessen: van 12.45 - 14.45 uur en van 15.00 - 17.00 uur. Heb je interesse, neem zo spoedig mogelijk contact op met Sportservice Schagen om te horen wat de mogelijkheden nog zijn!

windsurfen bij Sportservice NH