Ingezonden persbericht

Sky Radio presenteert de 'Showcase@work' met VanVelzen!

Naarden, 28 mei 2009 | Sky Radio 101 FM presenteert ook dit jaar een nieuwe editie van de 'Showcase@work.' Na de succesvolle showcases vorig jaar van Krezip en Jeroen van der Boom, kan een bedrijf in Nederland komende week een speciaal akoestisch concert van zanger VanVelzen op de werkvloer winnen. Opgeven kan vanaf maandag 1 tot en met zondag 7 juni. Op dinsdag 9 juni wordt bekend gemaakt welk bedrijf getrakteerd wordt op een spetterend concert van VanVelzen.

Om de unieke 'Showcase@work' van VanVelzen te kunnen winnen, moeten luisteraars zichzelf en het bedrijf waar zij werken opgeven via Skyradio.nl. Een speciaal Sky Luistercontroleteam rijdt door het land om steekproefsgewijs te controleren of bij de bedrijven de radio staat afgestemd op Sky Radio 101 FM. Alleen dan maakt het bedrijf kans op deze unieke 'Showcase@work.' Roel VanVelzen zal bij het winnende bedrijf optreden en daarbij zeker zijn grote hits 'Baby Get Higher', 'Burn' en zijn nieuwe single 'Love Song' ten gehore brengen.

Sky Radio makes you feel good, ook op het werk!
Sky Radio staat bekend om haar Showcases@work. Vorig jaar trad de band Krezip op voor de medewerkers van Philips in Eindhoven en Jeroen van der Boom verzorgde een spetterend optreden voor de medewerkers van Cosmetique Active Nederland in Weesp. Deze keer is het VanVelzen die met een Showcase@work garant zal staan voor een geweldig bedrijfsfeest!

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'music that makes you feel good'. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobiele telefoon, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne.

Sky Radio 101 FM is onderdeel van de Sky Radio Group