Ingezonden persbericht

'Slanker, gezonder en beter in balans'

Over calorieën en zo

Ook al nachtmerries over je eerste bikini-optreden deze zomer? De verleiding om nu acuut aan de sla, spa en sinaasappels te gaan is groot, maar... heeft weinig ziin. Je houdt het uiteindelijk toch niet vol! Begin je strijd tegen de kilo's daarom liever bewust. Zoek je eigen balans met Rien Vervoorts Over calorieën en zo.

Wat heeft jouw lichaam aan voeding nodig en wat zijn je doelen? Wil je slanker worden én blijven? Dan is het handig om die twee persoonlijke vragen steeds voor ogen houden. Daarom introduceert Over calorieën en zo een nieuwe manier van eten: balanseten. Heel veel voedingsmiddelen doen immers maar weinig voor je. Je eet en eet, maar uiteindelijk krijg je alleen maar meer zin in 'snaaien'. Balanseten doet het tegenovergestelde: je leert betere producten eten, waardoor je trek snel afneemt. Het resultaat: een slankere lijn en een gezonder lijf. En dat is twee op de drie Nederlanders heel wat waard.

Om in balans te eten, moet je natuurlijk wel weten welke voedingsmiddelen 'leeg' zijn en aanzetten tot snaaien, en welke juist meehelpen aan een gezond gewicht. Ook dat lees je in Over calorieën en zo. Want de kern van dit boekje is de tabel waarin circa 2000 voedingsmiddelen zijn beoordeeld op hun afslank- en gezondheidswaarde. Door het zakboekje regelmatig te raadplegen, krijg je een steeds beter gevoel voor producten met een positieve waarde en wordt balanseten al snel vanzelfsprekend. Laat de zomer nu maar komen!

Rien Vervoort is voedingsfysioloog en nutritionist. Hij is actief in organisaties op het gebied van gezonde voeding.

Over calorieën en zo
Auteur: Rien Vervoort
Paperback, 176 pagina's
ISBN 978 90 215 1149 8
Prijs: ¤ 9,95