Ingezonden persbericht

Decos stelt Ronald Vendel aan als partner manager

Noordwijk, 28 mei 2009 - Decos Software Engineering heeft Ronald Vendel in dienst genomen als partner account manager, verantwoordelijk voor het verstevigen en uitbreiden van de samenwerking met strategische partners. Decos werkt al jaren zeer succesvol samen met hoogwaardige leveranciers van branchespecifieke toepassingen. Daarnaast werkt Decos nauw samen met gerenommeerde advies- en consultancy organisaties. Met de aanstelling van Ronald Vendel per 1 april jl. zal Decos zich nog nadrukkelijker richten op strategische samenwerkingsverbanden. Decos wil hiermee het marktaandeel in de profitsector uitbreiden en haar positie als marktleider binnen de overheidssector verstevigen.

Ronald begon zijn loopbaan in 1980 als applicatie consultant en later als sales executive bij Unisys. Na 15 jaar maakte hij de overstap naar DMS-softwareleverancier Swets Farrington (nu Nashuatec/Ricoh) waar hij verantwoordelijk was voor de commerciële activiteiten binnen de profitsector. Vervolgens was hij werkzaam voor BPM-leverancier Mavim waar hij zich bezig hield met business development en partnermanagement. Deze ruime werkervaring zal hij inzetten om het partnerprogramma van Decos verder te professionaliseren.

"De functie van partner account manager bij Decos sluit uitstekend aan bij mijn persoonlijke visie. Strategische samenwerking tussen leveranciers bepaalt in grote mate het succes van iedere organisatie, zowel voor de (software)leverancier als voor de klant. Immers, het ultieme doel is de klant een passende totaaloplossing voor complexe problematiek van document- en contentmanagement te bieden", stelt Ronald Vendel. "Decos, reeds vele jaren actief in de overheidsmarkt, zorg-, onderwijssector, is een dynamisch bedrijf met een hoogwaardig product en een uitermate goede werksfeer. De onderneming groeit snel en het is een mooie uitdaging om ook binnen de profitsector de nodige partnerships op te bouwen die voor Decos en met name haar klanten van blijvende toegevoegde waarde zal zijn."