Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Ministerie van SZW, Sociale Verzekeringsbank en UWV naar SVBmedia

Eindhoven, donderdag 28 mei 2009

Na een interne bureauselectie heeft de HVR Group besloten de mediabelangen voor de komende drie jaar van de "Nalevingscampagne" van het ministerie van SZW, de Sociale Verzekeringsbank en het UWV onder te brengen bij SVBmedia. Patrick Dekkers van HVR Group "De campagne heeft tot doel kennis over regelgeving te vergroten. Het gaat over uitkeringen, pensioen en kinderbijslag maar bijvoorbeeld ook over buitenlandse arbeidskrachten, veiligheid op de werkplek en het minimumloon. Afzender is dan ook niet alleen het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid maar ook UWV, SVB en bijvoorbeeld de Belastingdienst. Een grote verscheidenheid aan onderwerpen betekent ook grote verschillen in doelgroepen. Deze diversiteit is in de aanpak van SVBmedia goed verwerkt." Ook Rogier Timofei (Business Unit Director van SVBmedia Rotterdam) verheugt zich op deze samenwerking: "We zijn erg blij dat wij drie invloedrijke instanties mogen bedienen in dit crossmediaal traject naar aanleiding van een aanbeveling welke gedaan is vanuit de ministerie van SZW".

HVR Group
HVRGroup is specialist in strategische communicatie. Het ontwikkelen van strategieën en vervolgens managen van de realisatie daarvan is de kerntaak. Speciale aandacht gaat uit naar opdrachten waar meerdere partijen samen een communicatievraagstuk op pakken. Dergelijke 'multi-stakeholder strategieën 'vragen een goed begrip van de belangen van verschillende partijen om deze partijen optimaal te laten samenwerken.

SVBmedia
SVBmedia is een onafhankelijk mediabureau dat - met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Apeldoorn en Eindhoven - dicht bij haar klanten onderneemt. Langs korte lijnen vertalen onze ervaren en deskundige medewerkers uw marketing- en communicatiedoelstellingen naar een effectief en vooral kostenefficiënt mediaplan. Uw mediaorders kopen wij tegen de meest optimale condities in en handelen wij op efficiënte wijze af. Voor meer informatie over ons en wat wij voor u kunnen betekenen verwijzen wij u graag naar www.svbmedia.nl.

Noot voor de redactie (