Ingezonden persbericht


computerwacht

De Computerwacht Jaarmarkt 2009: een mooie kans tot netwerken in een roerige tijd!

Alphen aan den Rijn, 27 april 2009. De Computerwacht organiseert ook dit jaar weer haar "jaarmarkt". Een netwerk evenement waarbij iedere ondernemer (gratis) in de gelegenheid wordt gesteld uiteenlopende producten en diensten te presenteren en in contact te komen met collega ondernemers uit diverse branches. Het is inmiddels de derde keer dat dit netwerk evenement wordt georganiseerd. De Computerwacht wil op deze manier iets betekenen voor het ondernemersklimaat in de Alphense regio, haar klanten en leveranciers.

De jaarmarkt zal plaatsvinden op donderdag 28 mei 2009 in het SWA gebouw, Distributieweg 10 te Alphen aan den Rijn. Herman Frankes, directeur van de SWA, zal het evenement dit jaar openen.

Faciliteiten

- Deelnemers krijgen de beschikking over een marktkraam om hun bedrijf te presenteren.
- De Computerwacht zorgt als gastheer dat het nuttige met het aangename wordt verenigd door een sfeerrijke ambiance te creëren met muziek, een hapje en een drankje.

Programma
16.00 uur Ontvangst
16.15 uur Opening door Herman Frankes, directeur SWA 16.20 uur Aanvang De Computerwacht Jaarmarkt 18.00 uur Satébuffet
18.30 uur Afsluiting

Inschrijven

Deelname is geheel gratis. Zowel deelnemers als bezoekers kunnen zich aanmelden via: jaarmarkt@computerwacht.nl. Er zijn nog enkele marktkramen beschikbaar!

De Computerwacht
De Computerwacht in Alphen aan den Rijn heeft zich in haar 10-jarig bestaan ontwikkeld tot een full service ICT-organisatie met ruim 40 medewerkers en ca. 600 klanten. Voor het MKB levert zij ICT-oplossingen en consultancy op het gebied van Netwerken, Managed Services, Hosting, Informatieopslag, Telecom en Exact Software.

--------------------------------------------------------Einde Persbericht------------------------------------------------