Ingezonden persbericht


Persbericht

Ming Interim brengt bouwbedrijven terug op koers
~ nieuw bedrijf helpt ondernemingen het hoofd boven water te houden ~

Vlissingen, 28 mei 2009 - Bouwbedrijven die structurele problemen hebben op beleidsmatig-, financieel- of ICT-gebied kunnen sinds kort aankloppen bij Ming Interim. Het bedrijf begeleidt ondernemingen die bedrijfsprocessen beter willen stroomlijnen of veranderingen willen doorvoeren. De strategische oplossingen richten zich op ondernemersgebieden zoals marktanalyse, financiën, productie en personeel/ resources.

Oprichters Peter Vertelman en Frans van der Wal weten door decennialange ervaring in de bouwwereld waar op financieel- of bedrijfskundig gebied voor bedrijven de valkuilen zitten. Onder het motto 'het resultaat telt, niet het middel' helpt Ming Interim de effectiviteit van een onderneming te vergroten en de efficiency te verhogen.

Ming Interim biedt ondersteuning bij:

- Het overbruggen of tijdelijk vervangen van managers op financieel en bedrijfskundig gebied
- Het opzetten, reorganiseren of invoeren van een gedegen (geautomatiseerde) administratie, compleet met planning project- en kostenbewaking
- Interim management voor het doorvoeren van een veranderproces, inclusief het doorlichten van het bedrijf en het inventariseren van obstakels
- Het realiseren van strategische doelstellingen en het opstellen en onderhouden van ondernemingsplannen

"We willen onze decennialange ervaring inzetten om bedrijven met problemen te adviseren en processen die niet optimaal verlopen te optimaliseren", stellen de oprichters. "Problemen trekken zich niets aan van de structuren binnen een organisatie. Door met een integrale blik naar een probleem te kijken en het gewenste eindresultaat zo concreet mogelijk te formuleren, worden de huidige en gewenste situatie transparant in beeld gebracht. Wederzijds respect en integriteit zijn hierbij de voorwaarden voor een goede samenwerking."

(269 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Ming Interim
Ming Interim begeleidt ondernemingen die bedrijfsprocessen beter willen stroomlijnen of veranderingen willen doorvoeren. De strategische oplossingen richten zich op ondernemersgebieden zoals marktanalyse, financiën, productie en personeel/ resources. Oprichters Peter Vertelman en Frans van der Wal hebben decennialange praktijk ervaring in de bouwwereld en weten waar (structurele) problemen de kop op kunnen steken.



Ingezonden persbericht