FloraHolland


Word ook vriend van de A4 Midden Delfland!

FLORAHOLLAND (28 mei 2009) - Na de zomer neemt Minster Eurlings een besluit over de verbetering van de bereikbaarheid van Den Haag en Rotterdam. Momenteel loopt een inspraakperiode op de Trajectnota/Milieueffectrapportage A4 Midden Delfland van Rijkswaterstaat. Hier worden twee alternatieven voorgelegd namelijk het doortrekken van de A4 door Midden Delfland versus een verbreding van de A13. Het bedrijfsleven in de regio en FloraHolland in het bijzonder hebben een sterke voorkeur voor de aanleg van de A4 tussen Delft en Schiedam.

Waarom voorkeur voor de A4 Midden Delfland?

- Goede noord-zuidverbinding voor de exportstromen van de sierteeltproducten

- Bij calamiteiten/ongevallen zijn de A4 en de A13 elkaars alternatief
- Verantwoorde landschappelijke inpassing en goede afspraken over natuurcompensatie

- Afname sluipverkeer door het Westland.

Om deze voorkeur kracht bij te zetten is het platform `Vrienden van de A4' opgericht. Ook FloraHolland is Vriend van de A4 geworden, omdat zij al jaren ijvert voor oplossingen in het wegennet om haar vestigingen goed bereikbaar te houden. Dit platform zoekt zoveel mogelijk steunbetuigingen zodat de minister zal besluiten de A4 door te trekken.
FloraHolland wil duidelijk maken dat ze voorstander is van de A4 Midden Delfland en vraagt haar relaties om ook hun steun te betuigen via het ondertekenen van een inspraakreactie via de site www.a4middendelfland.nl. FloraHolland vertrouwt op uw steun!