KNHS


Hosmar en Van Geenen in A-kader Aangepaste Sport 28 mei 2009
Yvette van Geenen Hoofddorp (PS)

ERMELO (KNHS) Frank Hosmar (Haarle) is met maar liefst twee paarden toegevoegd aan het A-kader Dressuur van de aangepaste sporters. Met de pas zesjarige Wallstreet Shuffle (v. Polansky en met Tiësto (v.Jazz). Yvette van Geenen (Ulft) is met haar paard BMC Uzarro (v. Karandasj) opgenomen in het A-kader.

Hosmar maakte begin 2009 zijn debuut in de Aangepaste Sporten Dressuur in Zuidwolde. Deze wedstrijd wist hij winnend af te sluiten. Vorige maand presteerde hij ook internationaal in het Belgische Moorsele sterk. Met beide paarden heeft hij daar laten zien bij de top te behoren.

Van Geenen maakte met BMC Uzarro al deel uit van het B-kader. Afgelopen weekend reed zij een hele sterke proef tijdens de observatiewedstrijd in Eindhoven daardoor kon zij worden opgenomen in het A-kader.

Aan het B-kader is toegevoegd Gert Bolmer (Den Ham) met Triumph (v. Voltaire). Afgelopen weekend behaalde hij tijdens de observatiewedstrijd in Eindhoven een hele mooie vijfde plek. Naast Triumph heeft Bolmer ook nog de beschikking over de zesjarige Winnyroodnoot (v.Cabochon) waarmee hij ook hard op weg is om een plek in het kader te veroveren.

Actuele kadersamenstelling:

A-kader:
Yvette van Geenen (Ulft) BMC Uzarro
Ineke de Groot (Noordwijk) Indo
Frank Hosmar (Haarle) Tiësto en Wallstreet Shuffle Sabine Peters (Cuijk) Papillion
Petra van de Sande (Nootdorp) Toscane
Sjerstin de Vries-Vermeulen (Ermelo) Kenzo

B-kader:
Gert Bolmer (Den Ham) Triumph
Glasten Krapels (Halfweg) - Matador