Netwerkbijeenkomst: Security


Risico's in de wereld van ICT

AMSTERDAM, 20090515 -- Digikring Groot Amsterdam organiseert donderdag 28 juni een netwerkbijeenkomst met als onderwerp `Security'. Security is een hot thema binnen allerlei bedrijven: de risico's die het internet met zich meebrengt, maar ook thema's als beschikbaarheid en privacybescherming zijn actueler dan ooit.

Digikring Groot Amsterdam is een pluriform gezelschap dat meer interactie en kennisuitwisseling nastreeft tussen mensen die hun achtergrond hebben in de ICT en Nieuwe Media. Het gemeenschappelijke doel van de leden is het actief uitwisselen van ideeën en informatie om de kwaliteit en kwantiteit van de door de branche geleverde diensten naar een hoger plan te tillen.

Speciale gasten op deze avond zijn de Frank Breedijk, secutity engineer bij Schuberg Philis en Vincent Ossewaarde, partner in netwerk- en security-bedrijf Fortytwo.

Ondenk de bedreigingen waar informatie system aan worden blootgesteld, van stroomstoringen en natuurgeweld tot hackers en Cybercrime, de historische ontwikkeling van wereld van hackers, de actuele trends en een overzicht van de huidige beveiligingsrisico's. Op een bijzondere manier zul je geinformeerd worden over deeltjesversnellers, rivieren die buiten hun oever treden en de reden waarom we blij mogen zijn met alle financiele instellingen in een stad als Amsterdam. Een avond over security die je niet mag missen.

Bezoek www.digikring.net voor meer informatie en meld u aan.





Ingezonden persbericht