Harvey Nash Vietnam wint twee awards door Nederlandse inbreng


MAARSSEN, 20090528 -- Harvey Nash Vietnam, onderdeel van een internationale organisatie op het gebied van detachering, contractmanagement, executive search, werving & selectie en outsourcing & offshore, heeft twee awards in de wacht gesleept op het gebied van `export excellentie' en `opvallend bedrijfsproces'. De Vietnamese regering organiseert jaarlijks een verkiezing als eerbetoon aan organisaties die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de Vietnamese software-industrie. De awards werden uitgereikt door de Vietnamese minister van Industrie en Handel. Harvey Nash Vietnam staat onder leiding van Nederlander Marc Voss.

De eerste award, voor `export excellentie', erkent Harvey Nash' succes in het verstrekken van deskundige softwareontwikkeling aan klanten uit het Verenigd Koninkrijk, Europa en de Verenigde Staten. De tweede award voor `opvallend bedrijfsproces', staat in het teken van de technische en commerciële activiteiten die het concern onderneemt om een bijdrage te leveren aan de op ICT gebaseerde Vietnamese economie. Een voorbeeld hiervan is het outsourcingscontract ter waarde van 54 miljoen Euro met Alcatel Lucent, dat meer dan 200 hightech banen creëert in Vietnam.

Marc Voss, Managing Director Harvey Nash Vietnam: "De dynamiek, de ambitie en het enthousiasme van mijn team zijn uitzonderlijk. Het is dan ook echt een teamprestatie dat we deze awards hebben gewonnen, waar ik uiteraard zeer trots op ben. Ik ben vastbesloten te blijven investeren in mijn medewerkers op het gebied van opleiding en vaardigheden. Dit komt de kwaliteit van onze dienstverlening aan nationale en internationale klanten alleen maar ten goede en zorgt ervoor dat we volgend jaar weer een goede kans maken op het winnen van de awards."

Harvey Nash





Ingezonden persbericht