Compu'Train benoemd tot opleider Voice Ignite training Microsoft


UTRECHT, 20090528 -- Compu'Train, aanbieder van ICT-cursussen, opleidingen en aanverwante diensten, is door Microsoft verkozen tot één van de vijf wereldwijde ICT-opleiders die de Voice Ignite training kan en mag geven. Compu'Train is hiermee de eerste Nederlandse ICT-opleider die voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan het verzorgen van deze training. De training is toegankelijk voor technisch specialisten van organisaties die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van Unified Communications en wordt vanaf heden door Compu'Train gegeven.

De Voice Ignite training is een vereiste voor bedrijven om Voice Partner te worden van Microsoft. Met dit partnership kunnen organisaties laten zien dat zij voldoen aan de kennis en kwaliteiten op het gebied van Unified Communications. Met deze certificering behoort Compu'Train tot een select gezelschap van ICT-opleiders die de capaciteit en kennis in huis hebben om organisaties op te leiden tot Voice Ignite partner van Microsoft. ICT-opleiders die gecertificeerd zijn door Microsoft garanderen de klant kwaliteit op het gebied van: gecertificeerde trainers, officieel materiaal en uitstekende faciliteiten.

"Wij zijn zeer verheugd met deze certificering", aldus Yvo Verbeek, productmanager bij Compu'Train. "Dit geeft ons de bevestiging dat wij voldoen aan de scherpe eisen van Microsoft op het gebied van omvang, ervaring en kwaliteit ten aanzien van trainingen en is een kroon op het werk dat we in dit traject hebben gestoken. Uiteraard is het onze wens om de kennis die wij bezitten over te brengen op organisaties en hun op het gebied van Unified Communications naar een hoger plan te tillen. Organisaties hebben namelijk steeds meer behoefte aan informatie en kennis op dit gebied, omdat Unified Communications inspeelt op de behoefte om beter en flexibeler bereikbaar te zijn, via verschillende mobiele apparaten. Echter is het wel een flinke investering voor organisaties, daarom verwachten we dat de echte trend pas na deze economisch onzekere periode in zal zetten."





Ingezonden persbericht