Ingezonden persbericht


EIM2009: inspirerend seminar over het rendement van informatie

Op 28 mei vindt het Enterprise Information Management evenement (EIM2009) plaats, georganiseerd door VLC, EMC, Google en Information Builders. EIM 2009 (www.eim2009.nl) is hét inspiratieseminar voor CIO's en CTO's die informatie productiever willen inzetten. Door slimmer om te gaan met de productiefactor informatie worden kosten bespaard en ontstaat betere en snellere besluitvorming op alle niveaus binnen organisaties.

Er is gekozen voor een luxe setting met sprekers die tot de verbeelding spreken. Zo zal Ap Dijksterhuis, hoogleraar aan de Radboud Universiteit en gespecialiseerd in het onderbewustzijn en intuïtief denken, een presentatie geven over het rendement van informatie vanuit menselijk perspectief. Foppe de Haan, de meest succesvolle bondscoach van Jong Oranje ooit (en zelf minimaal 40 jaar ouder dan de elftallen die hij kampioen maakte), gaat in op het effect van generatiekloven. René Jansen, research fellow bij de Universiteit van Amsterdam, vertelt over hoe informatie beter op gebruik kan worden toegesneden. Andere sprekers behandelen onderwerpen als architectuur, aanpak en inrichting voor optimaal rendement op informatie. Het programma van EIM2009 behandelt het onderwerp Enterprise Information Management vanuit verschillende invalshoeken, en hoopt zo bezoekers te inspireren tot inzichten die verder kijken dan de huidige economische omstandigheden.

EIM is een geïntegreerde kijk op informatie en combineert daarmee de onderwerpen Content Management, Business Intelligence en Enterprise Search. De organisatie van het evenement denkt dat EIM in 2009 een antwoord kan zijn op een moeilijke markt en een stap is naar een organisatie die in een aantrekkende economie versneld kan profiteren van verbeterende omstandigheden.

EIM2009 wordt gehouden op 28 mei 2009 in de Ridderzaal van Grand Kasteel Woerden en is alleen voor genodigden gratis toegankelijk. Uitnodigingen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Bezoek www.eim2009.nl voor meer informatie.

U kunt ook contact opnemen met Jan-Willem Delfsma via 030-666 53 15 of info@eim2009.nl.