Ingezonden persbericht


Betreft: Uitnodiging Nationale Hengelsport Persdag, 28 mei 2009 Datum: 19 mei 2009

LEBBIS GEEFT SPOEDCURSUS SPORTVISSEN

Geachte redactie,

Graag nodigen we u uit voor de Nationale Hengelsport Persdag op donderdag 28 mei. Deze gaat vooraf aan de officiële opening van het visseizoen 2009: de Nationale Hengelsportdag op zaterdag 30 mei. Tijdens deze Persdag kunt u kennismaken met alle facetten van de hengelsport. Sterker nog: u kunt zelf ook een hengel uitwerpen en de aanwezige vissers het hemd van het lijf vragen. Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom aan de oever van de Amstel, Hoger Einde Noord in Ouderkerk aan de Amstel.

Hier staan sportvissers uit diverse disciplines klaar om u een privé visles te geven en de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden. U kunt onder meer met 13 meter lange carbonhengels vissen op brasem en voorn, leren vliegvissen en een clinic volgen in een hypermoderne sportvisboot. Daarnaast kunt u een kijkje nemen in die geheimzinnige karpertentjes die zo vaak langs de waterkant staan. Speciale gasten zijn o.a. Marco Kraal (presentator Vis TV), Maikel van Breugel (presentator Vissen in Noord Holland) en Jan van Schendel (Bondscoach Nationale Sportvisteam). Kortom: meer dan voldoende stof voor een leuke publicatie op de Nationale Hengelsportdag 2009.

Om 12.00 uur verricht cabaretier en sportvisgek Lebbis de officiële opening, die onder meer vergezeld zal gaan van een stukje rasechte vissershumor en gratis broodjes haring. Voor elke journalist staat een Goodie Bag klaar, compleet met een hengelset.

De Nationale Hengelsport Persdag is een initiatief van Sportvisserij Nederland, de overkoepelende organisatie voor de twee miljoen sportvissers die ons land telt. Sportvisserij Nederland hecht aan goede voorlichting over de hengelsport en laat de pers daarom graag zelf kennismaken met de grootste vrijetijdsbesteding van Nederland.

We horen graag van u of en met hoeveel personen u komt. Dit in verband met de hoeveelheid haring en Goodie Bags.

Met vriendelijke groet,

Juul Steyn
Nationale Hengelsport Persdag

Samenvatting
Wat: Nationale Hengelsport Persdag
Wanneer: donderdag 28 mei 2009
Waar: Hoger Einde Noord in Ouderkerk aan de Amstel Contactpersoon: Juul Steyn, Steyn@sportvisserijnederland.nl, 030-6058442.

Sportvisserij Nederland
Postbus 162
3720 AD Bilthoven
The Netherlands
telefoon: +31 (0) 30 605 84 00 (secretariaat)
fax: +31 (0) 30 603 98 74
E-mail: pers@sportvisserijnederland.nl

Bezoekadres: Leijenseweg 115, 3721 BC Bilthoven

Bezoek onze website/visit our website:
http://www.sportvisserijnederland.nl