Provincie Noord-Holland
De Boer bouwt Panorama voor opening gerestaureerde provinciehuis Noord-Holland

Hare Majesteit de Koningin verricht vrijdagmiddag 29 mei in Haarlem de officiële openingshandeling van het geheel gerestaureerde Paviljoen Welgelegen, het provinciehuis van Noord-Holland. De receptie van de opening vindt plaats in een Panorama van De Boer, die alle genodigden door de transparante wanden een spectaculair uitzicht verschaft op het gerestaureerde pand.

Na de opening zal Koningin Beatrix nog een rondleiding krijgen door het monumentale gebouw dat na twee jaar restauratie in volle glorie is hersteld. Bij de restauratie is de oorspronkelijke dakopbouw gereconstrueerd en weer geplaatst op de grote zijzalen van het gebouw.

De Panorama is een tijdelijke structuur die het comfort van een permanent gebouw combineert met een exclusieve, stijlvolle uitstraling en de flexibiliteit van een tent. "Het plaatsen van de Panorama aan de voorzijde van Paviljoen Welgelegen was een bijzondere logistieke uitdaging en vereiste optimale nauwkeurigheid maar het eindresultaat mag er zijn" aldus Berend Bouwman, Account Manager bij De Boer.

"De Boer is één van de weinige partijen die een ingewikkeld project als dit goed uit kunnen voeren. Wellicht nog belangrijk is dat zij beschikken over een stijlvolle en exclusieve structuur als de Panorama, die perfect past in de setting van het provinciehuis. Onze samenwerking is perfect en in een prettige sfeer verlopen", aldus opdrachtgever van De Boer Frank Fraterman van Festivents.



Provincie Noord-Holland