CDA

Lezing Anselm Grün over âBezielend Leiderschapâ

EXCLUSIEF VOOR LEDEN!
Anselm Grün, geboren in 1945 is monnik en hoofdeconoom in de Benedictijnenabdij van Münsterschwarzach (Duitsland). Hij is bekend door zijn boeken over spirituele onderwerpen, over psychologisch advies vanuit het geloof en over management themaâs.

Grün probeert oude en rijke bronnen op een hedendaagse manier toegankelijk maken door de spirituele tradities van monniken te verbinden met de moderne samenleving. Dat hem dat lukt bewijzen de ongekende verkoopcijfers van zijn boeken (in 31 talen vertaald), en de enorme lijst met verzoeken voor lezingen.
Op vrijdag 29 mei, de vrijdag voor Pinksteren is pater Anselm Grün voor een kort bezoek in Nederland. Van 10.00-12.00 uur zal hij exclusief voor CDA leden een lezing houden over één van zijn bekendste management boeken âBezielend Leiderschapâ. Vervolgens is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de pater. De voertaal deze ochtend is Duits. Voor de vragen is een tolk aanwezig.

Het C-netwerk
In de middag bestaat er de mogelijkheid voor leden om in kleine kring verder te praten over de âCâ van het CDA. Hoe geven we uiting aan ons christen democratisch gedachtegoed in deze tijd van secularisatie, individualisering, stress en drukte? Graag willen we hierover met u van gedachten wisselen en nadenken over de invulling van het C-netwerk binnen het CDA. Een netwerk waar we digitaal en soms in ontmoeting met elkaar onze visies en ideeën kunnen delen over het uitdragen van ons geloof in het dagelijks leven en onze omgeving en hoe we dit vertalen naar het CDA.
De lezing is op 29 mei aanstaande van 10.00-12.00 uur in de Marienburg in Den Bosch. Van 13.30-15.30 kunt u mee discussiëren over de C- van het CDA. Voor zowel de lezing als de start van het C-netwerk in de middag is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich opgeven bij Nelleke bal via Bal@cda.nl/ of 070-3424803.

Bij de aanmelding dient u uw naam, relatienummer en deelname aan ochtend en/of middagprogramma te vermelden.

---