Dommelsch Live38 in Rotterdam met Nick & Simon, Bertolf en Lisa

18/05/2009 12:46

VRON BV ( RADIO 538)

Dommelsch Live38 in Rotterdam met Nick & Simon, Bertolf en

X FACTOR winnares Lisa

Hilversum, 18 mei 2009 - Radio 538 organiseert op vrijdag 29 mei alweer de derde Dommelsch Live38 van dit jaar. Na het succes van de Dommelsch Live38 XXL versie met Marco Borsato, Jan Smit en Guus Meeuwis, is het nu de beurt aan Nick & Simon, Bertolf en X FACTOR winnares Lisa. Zij verzorgen een uniek gastoptreden in de Maassilo in Rotterdam onder begeleiding van Evers Slaat Door - de band van Radio 538 DJ Edwin Evers. Toegangskaarten voor Dommelsch Live38 zijn vanaf 25 mei te winnen bij 'Evers Staat Op' en via dommelschlive38.nl. Radio 538 organiseert in samenwerking met Dommelsch iedere twee maanden een Dommelsch Live38 concert.

Artiesten

De platina albums en uitverkochte concertreeksen van het duo Nick & Simon bewijzen dat ze niet alleen razend populair zijn in Volendam maar ook in de rest van Nederland. De Nederlandse singer/songwriter Bertolf speelde voordat hij solo ging, in de band van Ilse DeLange. Hij is bekend geworden met zijn hits 'Another Day' en 'For life'. Lisa, won na een spannende strijd, uiteindelijk de finale van X FACTOR. Lisa's eerste single, 'Hallelujah', is op nummer twee binnengekomen in de Tipparade.

Liefde voor muziek

Edwin Evers is vooral bekend als DJ van het populairste ochtendprogramma op de Nederlandse radio. Maar hij is niet alleen op de radio bezig met muziek. Edwin drumt in zijn eigen band Evers Slaat Door. Een aantal jaren geleden is het idee voor Live38 ontstaan, een intiem miniconcert van Evers Slaat Door met gastoptredens van bekende artiesten zoals René Froger, Alain Clark, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Paul de Leeuw. De concerten vinden plaats op Dommelsch locaties verspreid over het hele land.

Zie voor meer info: www.dommelschlive38.nl

Radio 538

Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties 102.1/ 102.3 Flevoland, Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. Radio 538 is ook via internet, kabel, digitale televisie, op mobiele telefoons en in Limburg op 891 AM te ontvangen. Verder in heel Europa via de satelliet. Radio 538 is meer dan het bekende station alleen. Via de website zijn ook diverse digitale radiostations te beluisteren waaronder 538 Juize, 538 Dance Department, 538 Hitzone e.a. Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R? en natuurlijk de populaire DJ's Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize, Lindo Duvall, Tiësto, Tim Klijn, Dennis Ruyer Frank Dane en Barry Paf. Kijk voor meer informatie radio538.nl en radio538.info.

Over Dommelsch en muziek

Dommelsch ondersteunt op verrassende wijze Nederlands muziektalent met een aantal muziekinitiatieven. Naast Dommelsch Live38 is Dommelsch naamgevend sponsor van Dommelsch Clash of the Cover Bands (cover muziek), Dommelsch Locals Only! (lokaal talent) en Dommelsch TWSTD DJ's (dance). In 2008 is Dommelsch Muziek bekroond als beste sponsorcase met de SponsorRing in de rubriek Cultuur & Entertainment. Alle muziekinitiatieven komen samen op www.dommelschmuziek.nl





http://www.dommelschlive38.nl