Fa-med groep benoemt nieuwe CEO

29/05/2009 09:41

Fa-med B.V.

Fa-med groep heeft per 18 mei 2009 de heer Pieter Varkevisser benoemd tot chief executive officer.

Fa-med groep bestaat uit Fa-med Medical Factoring, Kesteren Medical Factoring, Medical Data Care en Credios. Vier gerenommeerde merken die gezamenlijk de taak hebben om een centrale rol spelen bij het realiseren van de maatschappelijke doelstelling van de zorgsector namelijk 'het optimaliseren van de betaalbaarheid, toegankelijkheid en kwaliteit van zorg'.

Om dit te bereiken is ICT ontwikkeling van cruciaal belang. Ook in de zorgmarkt is ICT onmisbaar en gaan de ontwikkelingen op dit gebied in een razend tempo. De heer Pieter Varkevisser, voormalig topman bij Tridion, brengt ruim 25 jaar succesvolle ervaring mee in ICT en productontwikkeling. Daarvoor was hij CEO van Data Distilleries en bekleedde hij diverse Europese managementposities bij o.a. Exact Holding, Cayenne Software en Cadre Technologies. Pieter Varkevisser volgt de heer Jan Krapels op en zal met zijn expertise de leidende positie van de merken verder uitbouwen en de richting van de organisatie verder vormgeven.

(Kosten)efficiëntie voor zorgaanbieder, -verzekeraar én verzekerde

Fa-med groep ziet het als haar opdracht om binnen Nederland het gegevens- en declaratieverkeer tussen zorgverleners, zorgverzekeraars en verzekerden zodanig af te handelen, dat a) de kostenefficiëntie zo groot mogelijk is, en b) de verschillende partijen in de zorg zo min mogelijk inspanning behoeven te leveren m.b.t. de administratieve afhandeling.

Credios en de medical factoring labels Fa-med en Kesteren bieden alle diensten aan op het gebied van declareren, voorfinancieren en incasseren. Medical Data Care biedt een uitgebreid dienstenpakket aan op gebied van dataverwerking en -verrijking, documentmanagement en outsourcing. Gezamenlijk zijn zij uniek: one-stop-shopping op gebied van operationele efficiëntie voor àlle zorgpartijen.





http://www.famed.nl