Politie Haaglanden

Verdachte moord meldt zich

Den Haag, 29-05-2009 o De man die verdacht wordt op de dodelijke steekpartij in een woning aan de Kritzingerstraat heeft zich gemeld. De 32-jarige Hagenaar liep donderdagmiddag 28 mei aan het einde van de dag een politiebureau in Amsterdam binnen en gaf zich aan. Het rechercheteam van Bureau Regionale Recherche heeft de verdachte inmiddels in Amsterdam opgehaald.

Dinsdagochtend 26 mei vond er in een portiekwoning aan de Kritzingerstraat te Den Haag een dodelijke steekpartij plaats. De politie kreeg een melding dat in de woning aan de Kritzingerstraat een ruzie en geweld in de huiselijke sfeer gaande was. In de woning troffen de agenten het levenloze lichaam van een 23-jarige Hagenaar aan. Uit het eerste onderzoek bleek dat er sprake was van een misdrijf. Hierbij kwam een 23 jarige man om het leven. Ook de moeder en de 17-jarige zoon werden door de dader aangevallen, zij kwamen er gelukkig met lichte verwondingen af. De verdachte, een 32-jarige stiefvader van het slachtoffer vluchtte na zijn daad uit het huis.

Onder leiding van het Openbaar Ministerie startte de politie een rechercheonderzoek met een Team Grootschalige Opsporing (TGO). Het team roept een ieder op die informatie heeft over de verblijfplaats van de verdachte na het steekincident zich te melden. Bellen kan via 0900-8844. Liever anoniem bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.