Gemeente Veere


Aanleg N57 start in Veere

Omdat een financieel akkoord over de aanleg van de N57 op Veers grondgebied is bereikt, start Rijkswaterstaat met voorbereidende werkzaamheden. Rijkswaterstaat Zeeland heeft daarom opdracht verstrekt aan de Combinatie Strukton/Rasenberg voor het uitvoeren van deze voorbereidende werkzaamheden zoals het uitzetten van de werkgrenzen, het verrichten van onderzoek naar explosieven bij het "Fort den Haak" bij de Veersegatdam en het verleggen van kabels en leidingen. De genoemde werkzaamheden starten begin juni 2009.

Â

De N57 is een samenwerkingsproject van Rijkswaterstaat Zeeland met Provincie Zeeland, gemeenten Middelburg en Veere en waterschap Zeeuwse Eilanden. De aangepaste N57 op Walcheren loopt vanaf de Rijksweg A58 bij Nieuw- en Sint Joosland langs de noordoostkant van Middelburg, via Serooskerke naar Vrouwenpolder. De weg kruist in Middelburg via een aquaduct het Kanaal door Walcheren. De planning is dat de aangepaste N57 uiterlijk in 2011 klaar is.

Â

Kijk voor meer informatie op de website www.rijkswaterstaat.nl/N57 of bel 0800-8002. Het informatiecentrum N57 is op dinsdag, woensdag, donderdag en op elke eerste zaterdag van de maand geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Het telefoonnummer van het Informatiecentrum N57 is 0118-622600.

Â