Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 29-05-2009

Twee Belgische en drie Franse drugstoeristen opgepakt in Roosendaal

ROOSENDAAL: Twee handhavers hebben in de Vrouwenhoflaan
donderdagmiddag twee Belgische drugstoeristen uit Brasschaat
aangehouden en overgedragen aan de politie. De 16-jarige jongen had drie gram hennep en één gram hasj bij zich. De andere verdachte die gisteren jarig was en 18 was geworden had 5 gram hennep en 1 gram hasj gekocht. De drugs zijn in beslag genomen.

De politie heeft donderdagmiddag rond 17.30 uur op de van
Beethovenlaan drie Franse drugstoeristen aangehouden. Het gaat om drie mannen uit Maubeuge van 17,18 en 19 jaar. De agenten vonden in de auto van de mannen een zakje met daarin circa 15 gram hennep. De vondst volgde tijdens een bekeuringsgesprek, de mannen hadden het rode verkeerslicht genegeerd. Twee mannen hadden hun ID-bewijs in de auto liggen. Aan het drietal is proces-verbaal aangezegd,

Binnenbrand in Roosendaal

ROOSENDAAL: Donderdagavond werd omstreeks 20.00 uur een binnenbrand in een woning aan de Wattstraat gemeld. Brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen. Het bleek te gaan om een gasfornuis dat in brand stond. De bewoonster vertelde dat zij aan het koken was. Zij had een schotel in de oven geplaatst en daar vermoedelijk ook een stapel servetjes in achtergelaten. Hierdoor is kennelijk brand ontstaan. Salvage is in kennis gesteld.

Auteur
Willem van hooijdonk

Laatst gewijzigd 29-05-2009 11:55 | © Regio Midden en West Brabant |