FloraHolland


Nieuw bij FloraHolland Zantedeschia `Black Paradise'

FLORAHOLLAND (29 mei 2009) - Bij de klokken van FloraHolland Aalsmeer is vorige week een nieuwe Zantedeschia geĂŻntroduceerd: de Zantedeschia `Black Paradise'. De eerste extreem zwarte Zantedeschia.

De Zantedeschia `Black Paradise' onderscheidt zich in het bijzonder qua kleur. En niet alleen de bloem is zwart, ook de stevige steel is erg donker gekleurd. De Zantedeschia `Black Paradise' is goed te gebruiken in een arrangement, gemengde of mono boeketten, corsages, bruids- en rouwarrangementen. Vooraf is de houdbaarheid van de nieuwe snijbloem uitvoerig getest. Onder de juiste omstandigheden blijft de `Black Paradise' langer dan twintig dagen mooi in de vaas. De Zantedeschia is ontwikkeld door veredelaar Sande BV en wordt exclusief aangevoerd door G. de Boef en Zn. BV. Nog ruim een maand kunnen kopers deze blikvanger bij FloraHolland inkopen.

Wie meer informatie wil over de diensten van FloraHolland bij de introductie van producten en concepten kan contact opnemen met de afdeling Product- en Conceptontwikkeling, FloraHolland Naaldwijk, T 0174 63 2478.